Vettel recunoaște că trebuie să fie mai bun în 2019.

Sebastian Vettel a recunoscut că alături de Ferrari trebuie să se perfecționeze pentru a reveni în formă și a câștiga un campionat mondial.

Echipa italiană părea că a revenit pe drumul cel bun la începutul acestui an, după o o îndelungă lipsă a titlurilor câștigate, de peste zece ani. Dar, la un moment dat, problemele legate de mașină și pilot au făcut ca Mercedes și Lewis Hamilton să preia avantajul.

Ferrari și-a revenit la Austin, însă Vettel admite că acum este prea târziu. „Ne-am întors la o versiune mult anterioară a mașinii noastre și se pare că funcționează mai bine așa. Dar niciodată nu e bine să trebuiască să faci un pas înapoi cu elemente importante”, a spus Vettel. Pilotul german a fost, de asemenea, criticat, pentru o serie de erori de conducere. „Sunt multe lucruri pe care trebuie să le analizăm în această iarnă, inclusiv pe mine însumi. Nu am probleme să-mi recunosc greșelile”, a adăugat Vettel.

„Cred că factorul crucial a fost că în cea mai mare parte a sezonului nu am avut viteza care ne-ar fi plăcut, iar asta a provocat uneori si alte probleme care nu ne-au ajutat”, a adaugat Vettel.