Vettel: „Sunt cel mai mare dușman al meu”

Sunt „cel mai mare dușman” al meu în lupta pentru titlu din acest an, spune pilotul german Sebastian Vettel înaintea Marelui Premiu din Singapore programat la sfârșitul saptamanii, în condițiile în care are de recuperat 30 de puncte în fața lui Lewis Hamilton.

Deși cei de la Ferrari au avut cea mai bună mașină pe grila de start din acest an, Vettel și Scuderia sunt obligați să dea tot ce pot pentru a câștiga cursa.

Vettel ajuns în spatele plutonului după un acroşaj cu Hamilton în primul tur, la Monza, unde a terminat cursa pe locul al patrulea. Această greșeală şi cele din Azerbaidjan şi Germania l-au adus pe Vettel la 30 de puncte diferență de Hamilton în clasamentul general.

„E destul de clar pentru mine. Cred că cel mai mare dușman al meu sunt eu”, a declarat Vettel pentru Sky Sports, întrebat dacă crede că și-ar putea permite să renunțe la mai multe puncte în favoarea lui Hamilton. „Avem o mașină excelentă. Trebuie să ne uităm în curtea noastră și așa vom avea șanse mari să câștigăm curse”, a spus germanul. În ceea ce-l privește pe Lewis Hamilton, Vettel a comentat: „Evident, el este liderul în acest moment, el conduce, așa că el este cel care trebuie învins”.