Williams a prezentat monopostul FW35

Directorul tehnic al echipei Mike Coughlan a facut o serie de declaratii care debordeaza de o mare incredere in monopostul Williams FM35.

„Tinand cont de stabilitatea regulilor dintre sezoane, eu sunt multumit cu castigul pe care am reusit sa il obtinem cu aceasta masina. Este o masina mai buna decat FW34 si cred ca fiecare om din proiect poate fi mandru de munca pe care a facut-o. Desi este o evolutie a masinii de anul trecut 80% este noua. Are o noua cutie de viteze, o noua suspensie spate, noi radiatoare, o noua podea, noi evacuari, un nou sasiu, un nou nas si multa greutate de care am reusit sa scapam” a declarat Coughlan.

El a mai adaugat: „efectul Coanda va fi un mare lucru pentru noi. Nu a fost nici o regula clarificatoare in aceasta chestiune asadar vom lucra indeaproape cu Renault sa maximizam castigul disponibil. Folosirea DRS (aripa spate mobila) este limitata in acest an asadar ne vom concentra pe alte zone.”

Frank Williams a spus si el: “un grup talentat de oameni cu o imaginatie bogata si cu mult curaj au lucrat impreuna sa constuiasca monopostul Williams Renault FW35. Va trebuii sa asteptam pana in Australia sa vedem cu adevarat ceea ce avem, dar noi credem ca este un pas inainte fata de masina de anul trecut, masina care si ea a fost de asemenea foarte competitiva.”