Adam Parr demisionează din cadrul echipei Williams după câteva săptămani de la numirea în funcția de director

„Daca dintr-un motiv sau altul nu as putea veni sa imi fac treaba la echipa, Adam imi va tine locul si se va ocupa ca lucrurile sa mearga bine” declara Frank Williams in urma cu mai putin de doua luni cand a anuntat retragerea sa din cadrul pozitiei de director, pozitie detinuta in cadrul echipei de Formula 1 Williams.

Dupa numai 7 saptamani in functia de director Adam Parr isi anunta si el demisia din cadrul echipei Williams. Iar declaratia lui din luna martie era foarte precisa: „nu imi pot imagina facand altceva. Sunt entuziasmat de oameni din jurul meu, de spiritul lor de lupta si este o mare onoare sa fac parte cu ei din aceasi echipa.”

Zvonurile legate de plecarea sa sunt numeroase. Unul dintre ele ar fi ca impotriva lui ar fi stat insusi Bernie Ecclestone si chiar ar fi existat dispute cu cofondatorul echipei Williams, Patrick Head. Frank Williams a zis: „Adam mi-a spus ca pleaca si ne-a dat numeroase avertismente ca va pleca de la echipa. Au existat unul, doua motive – care nu au de a face cu echipa Williams – care l-au perturbat si nu l-au lasat sa isi fac treaba. Nu stiu ce va facce in viitor. Dar daca Fromula 1 nu mai i se potriveste atunci va trebuii sa ia o pauza. El este un om de familie si trebuie sa faca ceea ce crede el ca este bine pe termen lung.”

Ciudata este insa plecarea unui om printr-o decizie asa de abrupta care in urma cu cateva saptamani declara ca este entuziasmat la maxim de ceea ce face. Sa fie culisele Formulei 1 un loc tot mai nesuportabil pentru tanara generatie?