Albon nu e mulțumit după MP al Austriei: „Trebuie să fiu atent la ce spun”

Faza finală a cursei Marelui Premiu al Austriei arăta bine pentru Alexander Albon. Tânărul pilot putea prinde podiumul, dar, în final, a fost eliminat din cursă de Lewis Hamilton.

Pentru a doua oară în trei curse, Lewis Hamilton și Alexander Albon și-au atins pneurile, iar pilotul Red Bull a ratat din nou podiumul, în timp ce pilotul Mercedes a acceptat din nou o penalizare.

Pilotul Red Bull se simte un pic furat. „Sunt puțin stresat acum, așa că trebuie să fiu atent la ce spun. Asta este! Am simțit cu adevărat că am putea câștiga această cursă. Mercedes a avut viteză astăzi, dar echipa a făcut o strategie grozavă Când am făcut ultima oprire la boxe, nu știam cu adevărat unde suntem, dar când am văzut cum o facem, arăta foarte bine”, a explicat Albon despre poziția sa pe pistă.

„Am vrut să il prind în primele cinci viraje după masina de siguranta. Am fost încrezător și monopostul a mers bine în acea parte a cursei. Deja începusem să mă concentrez pe Bottas. Am avut senzația că se întâmplă ca anul trecut în Brazilia. Întotdeauna există riscul să depășești, dar am oferit cât mai mult spațiu. Eram deja pe margine”, a explicat tânărul șofer vorbind despre acțiunea de acroșare a lui Lewis Hamilton, așa cum s-a întâmplat la Marele Premiu al Braziliei din 2019. La fel ca în cursa de anul trecut, cei doi și-au atins pneurile, iar Albon a derapat și a coborât până pe ultima poziție.