Alegeţi echipa, câştigaţi premii şi colaboraţi la F1 Manager!

Nu uitati sa alegeti echipa pentru Marele Premiu de la Hockenheim ce se va desfasura in acest sfarsit de saptamana de Vineri si pana Duminica. Aceasta o puteti face oricand pana Sambata la ora 12 odata cu inceperea ultimei sesiuni de antrenamente si dupa terminarea acestora si pana la inceputul calificarilor, adica intre orele 13 si 15. Mai multe la sectiunea regulament.

Daca nu aveti cont pentru a participa la jocul F1 Manager va puteti inscrie in 2 minute aici.

Va rugam sa nu alegeti in avans echipa pentru alte mari premii viitoare înainte de sfârşitul precedentului mare premiu deoarece grupele valorice se schimba dupa fiecare mare premiu in functie de evolutia pilotilor in clasamentul general. Daca alegeti un pilot care ulterior va merge in alta grupa valorica pentru cel selectat veti primii 0 puncte, adica nu se va lua in considerare selectia.

Premiile de etapa in valoare de 300 lei produse IT, 150 lei produse IT si 3 tricouri vor fi oferite pentru Marele Premiu din Germania de catre compania Dominet, cel mai credibil si independent partener de telecomunicatii, susţinătorul F1 Manager. Mai multe la www.dominet.ro

F1 Manager doreste sa colaboreze la acest site cu cei ce sunt pasionati de domeniul F1 si care au disponibilitate in acest sens. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la adresa contact@f1manager.ro.

Va multumim si succes in alegerile pe care le faceti!