Alonso ar putea pilota pentru Mercedes sau Ferrari în 2020

Mai multe știri din presa italiană și spaniolă sugerează că Fernando Alonso ar putea să revină în Formula 1 anul viitor. Presa din Italia sugerează că Mercedes ar fi o variantă, în timp ce în presa spaniolă se vehiculează o posibilă întoarcere a pilotului spaniol la Ferrari.

Alonso a condus pentru Ferrari între anii 2010 și 2014, înainte de a se întoarce la McLaren pentru sezonul 2015. Triplu câştigător al Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrainului (2005, 2006 şi 2010), Alonso a dezvăluit recent că a purtat discuții cu cei de la Mercedes despre posibila înlocuire a lui Nico Rosberg, după ce campionul mondial s-a retras în 2016.

Conform ziarului Corriere Dello Sport, Fernando Alonso ar fi nerăbdător să concureze pentru Mercedes. Perspectiva unei intrări în echipa Mercedes ar fi atât de bună pentru spaniol încât acesta ar fi mulțumit să concureze pe bază de bonusuri.

Pe de altă parte, ziarul spaniol AS sugerează că revenirea la Ferrari este o opțiune mult mai reală pentru Alonso. Câtă vreme soarta lui Sebastian Vettel aici este incertă, Scuderia ar putea încerca să-l înlocuiască pe pilotul german cu fostul său pilot.
În plus, susține presa iberică, Alonso ar putea să revină în F1 doar dacă i se poate asigura o mașină competitivă. Iar Ferrari o poate face.

Un comentariu

  1. Post By daniel

    Interesant.
    Dar. La Merc nu cred ca ar fi bun un duo Alo cu Ham. Nu pentru echipa. Ambii ar vrea doar victoria si iar ar iesi scantei. Ceea ce oficialii Merc cu siguranta nu doresc.
    La Ferrari e posibil daca pleaca Seb. La cum presteaza germanul nu isi mai are locul de lider al echipei.

Comments are closed.