Alonso declară că este bucuros pentru Schumi și că Hamilton este favoritul la titlu

„In mod traditional, la Monaco, primii 3 de pe grila au sanse la victorie; insa cu surprizele din zilele noastre nu sti niciodata ce se poate intampla. Dar uitandu-ma in fata, la luna Noiembrie este Hamilton cel de care vreau sa fiu aproape. Este imposibil sa sti cum va evolua campionatul dar cu greu as crede ca va ramane asa cum este acum. In continuare daca ar fi sa aleg un pilot favorit as spune Hamilton fiindca este singurul care poate face diferenta chiar si cu o masina care nu este castigatoare” a declarat Fernando Alonso.

Cand i s-a spus lui Hamilton comentariul lui Alonso acesta a intors favoarea si a spus: „este intotdeauna o placere sa aud lucruri pozitive despre mine de la fostul meu coleg de echipa, dublu campion mondial, cel care este privit ca unul dintre cei mai buni piloti daca nu chiar cel mai bun”. El a adaugat: „cred in mod semanator, ca odata ce are o masina buna el va fi extrem de rapid si foarte dificil de batut. Cred ca cei de la Ferrari vor fi foarte competitivi in intreg sezonul”.

Legat de Schumacher Alonso a spus: „ma bucur mult pentru el, chiar daca nu va putea sa obtina maxim din cauza penalizarii. De fapt el pleaca de lanaga mine pe grila si este o vreme de cand nu s-a mai intamplat acest lucru deci va fi placut sa il am aproape, dar ma voi concentra sa ii depassc pe cei patru din fata decat sa ma gandesc la ce va face el”.

 

Un comentariu

  1. Post By Grozav.Nelu18

    Felicitari Michael!!! You are the best!!!!

Comments are closed.