Alonso dezvăluie planurile de viitor

Pilotul echipei Ferrari, Fernando Alonso a incurajat suporterii sai sa ii adreseze intrebari pe siteul echipei, www.ferrari.com si el a raspuns la unele dintre acestea.

„Multi dintre voi ma intrebati despre viitor, ce as vrea sa fac cand ma voi opri din pilotat in Formula 1 sau daca imi voi face propria mea echipa. De ce nu? Ar fi o adventura interesanta. Dar daca Bernie ar permite, as vrea sa desenez un circuit de Formula 1, ca si circuitul de karting pe care l-am desenat la Oviedo si care va fi deschis curand” a declarat Alonso.

A vorbit si despre victoria sa din Spania si a spus: „odata ce m-am dat jos de pe podium m-am simtit coplesit. Aproape toata lumea in tribunele din Valencia a purtat rosu si fluturau steagurile Spaniei, Asturiei si Ferrari. Marea bucurie de a castiga un Mare Premiu intr-un sezon asa de dur a venit cu emotia ca acest lucru sa se intample in fata compatriotilor spanioli. Timpurile sunt dure in acest moment in Spania: multi dintre voi ati fost sa ma sustineti si multi dintre voi a trebuit sa faceti mari sacrificii economice pentru acest lucru.”