Alonso îl critică pe Hamilton pentru comentariile privind „salvarea planetei”

Fernando Alonso l-a criticat pe Lewis Hamilton pentru cele mai recente postări pe care le-a făcut pe rețelele de socializare. Aflat la un pas de a câștiga al șaselea titlu mondial, Hamilton a provocat stupoare săptămâna trecută, când a spus că se simte „abadnonat” pentru că oamenilor „nu le pasă de mediu”. Pilotul Mercedes a adăugat că a deveni vegan este „singurul mod de a ne salva cu adevărat planeta”.

Rugat să comenteze ceea ce a spus Hamilton, fostul pilot de F1, Fernando Alonso, a afirmat: „Cred că mi-aș păstra obiceiurile alimentare pentru mine”. Și a adăugat: „Nu aș lansa niciodată un mesaj ca acesta. Nu poți să trimiți un mesaj într-o zi, iar a doua zi să faci invers”.

Alonso spune că este binecunoscut stilul de viață pe care îl are Lewis și că piloții de Formula 1 iau 200 de avioane pe an. „Și atunci nu poți să spui că tu nu mănânci carne”, a acuzat Alonso.

Spaniolul a făcut aceste comentarii în timp ce și-a lansat o nouă colecție a casei sale de modă, Kimoa, toate profiturile fiind direcționate către o organizație de caritate preocupată de poluarea oceanelor. În ceea ce privește noua sa linie de îmbrăcăminte, Alonso a spus că hainele sunt fabricate din sticle de plastic reciclate.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Are dreptate Alonso.
    Declaratiile lui Hamilton sint ipocrizie curata si nesimtita.
    Acum vreo saptamina am postat link-ul cu declaratiile clui Hamilton, dar platforma probabil nu primeste link-uri.
    Tocmai tu, pilot de formula 1 sa te lauzi ca vrei sa salvezi planeta. De parca monoposturile ar emana parfum :D

Comments are closed.