Alonso spune ca victoria nu schimba nimic

Referindu-se la performanta masinii sale, Alonso spune ca nu am fost competitivi in Australia si nu am fost competitivi nici in Sepang.

„O mare surpriza astazi. Un mare rezultat pentru echipa, un bun rezultat ini calificari si astazi ne-am pastrat calmul in conditii extreme. Felicitari echipei care merita victoria. Sunt vemuri grele pentru echipa, dar cu siguranta ne vom aminti de aceasta Duminica” a spus Aonso.

Intrebat daca aceasta victorie este o sursa noua de motivare pentru echipa Alonso a spus ca nu schimba cu nimica. „Suntem in pozitia in care nu vrem sa fim. Sa luptam ca sa ajungem in a treia parte a calificarilor si ca sa obtinem niste puncte. Tinta a fost sa nu pierdem prea multe puncte si nu am pierdut nici un punct. Avem incredere unii in alti in cadrul echipei, dar ceea ce s-a intamplat nu ne va afecta determinarea de a continua sa invingem”

El a admis ca a avut sansa sa isi pastreze prima pozitie :”Ritmul de cursa a fost bun, dar nu am fost cei mai rapizi si am avut noroc ca am reusit sa pastram prima pozitie”