Alonso: trebuie să ne păstrăm consistența

Fernando Alonso declara inaintrea cursei din Ungaria: „cred ca suntem intr-o pozitie buna din prisma punctelor obtinute in aceste prime 10 curse. Dar, suntem la jumatatea drumului. Am alergat in zece curse si alte zece au mai ramas.”

Legat de distanta intre pilotii de la varf el mai spus: „distanta intre primii cinci sau sase piloti din clasament nu este imposibil de recuperat. Daca ai doua curse bune esti acolo sus, deci trebuie sa ne pastram concentrarea si sa fructificam la maxim ceea ce avem in prezent. Uneori avem parte de o victorie, alteori de un podium si uneori de un loc sapte. Nu ne putem permite sa facem vreo greseala. Trebuie sa pastram consistenta dar este prea devreme ca sa ne gandim la campionat in acest moment. Sunt in lupta inca McLaren, Red Bull, Lotus si Mercedes in acest moment. Oricare dintre acestia pot castiga.”

El a incheiat vorbind despre dezvoltarea masinii Ferrari: „cu siguranta am imbunatatit masina foarte mult, nu stiu cat de mult in timp pe tur pentru ca este dificil. Cred insa ca undeva intre 2 si 3 secunde, dar nu pot fi foarte precis. Cea mai mare evolutie a fost la Barcelona, mai multe parti aerodinamice au sosit pentru masina. Am stiut ca in primele patru curse masina nu va performa asa cum am fi vrut, dar apoi am ajuns in Barcelona si totul a devenit mai normal pentru noi.”