Andrea Stella inginerul de curse a 3 campioni vorbeşte despre fiecare

Andrea Stella inginerul de cursa a lui Schumacher, Raikkonen si in prezent Alonso a facut o scurta caracterizare a celor 3. Asa cum e frumos are lucruri apreciative la adresa celor 3 si cum e firesc am spune noi, cel mai laudativ este la adresa actualului sau pilot Fernando Alonso.

”Kimi a fost foarte, foarte rapid cand masina opera intr-o anumita fereastra. In aceasta situatie el poate fi cel mai rapid, desi atunci cand masina nu era in aceasta fereastra, el trebuia sa munceasca mai din greu ca sa gaseasca nivelul optim al masinii.”

“Cu Fernando, punctul lui puternic este ca in principiu el nu are un punct slab. Este puternic ca si pilot intr-o masina care se afla in orice conditii, de la pista uscata la pista complet acoperita de apa, este foarte consistent si puternic din punct de vedere mental, ceea ce este foarte important pentru Formula 1 din vremurile actuale.”

“Michael este un pilot de curse adevarat, foarte puternic in cursa si foarte puternic in modul cum controleaza spatele masinii. El a fost foarte talentat in acest aspect, chiar daca uneori este putin prea agresiv in timpul curselor.”