Aston Martin revine în Formula 1

După mai bine de 60 de ani, legendara marcă Aston Martin revine la Formula 1, cu un nou „Title Partner” – Cognizant (Nasdaq: CTSH), un brand IT multinațional american, cu planuri ambițioase de a-și lărgi acoperirea globală. Echipa se va alinia la start pentru noul sezon sub numele de Aston Martin Cognizant Formula One ™ Team.
 

Lawrence Stroll, Președinte al echipei Aston Martin Cognizant Formula One ™:
„Întoarcerea Aston Martin la Formula 1, după mai mult de 60 de ani, este un moment de referință în istoria sportului. Toată lumea știe deja ce semnifică Aston Martin, dar echipa de Formula 1 ne va permite să ducem esența mărcii spre noi orizonturi, construind pe bazele solide puse de echipele anterioare. Sunt extrem de mândru că putem începe acest nou capitol cu sprijinul Cognizant. În ziua de astăzi, pe măsură ce revoluția digitală continuă, nu mă pot gândi la un partener mai potrivit sau mai valoros care să lucreze cu noi, în timp ce ne propunem să facem din Aston Martin una dintre cele mai mari echipe din acest sport.”

Cognizant va juca un rol cheie, nu doar ca sponsor, ci ca un partener de transformare digitală, oferind echipei cele mai bune soluții de infrastructură IT și software de pe piață.

Compania Cognizant este prezentă și pe piața din România, prin Cognizant Softvision. Achiziția Softvision de către Cognizant, în 2018, a creat una dintre cele mai puternice companii din lume în domeniul dezvoltării digitale și un lider în dezvoltarea produselor software. În România, Cognizant Softvision este, în prezent, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România. La finalul anului 2020, a ajuns la 2.000 de angajați, în studio-uri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

3 comentarii

 1. La multi ani cu sanatate!

  Bine, bine, revine dar cine le va da motoare?

  Ceva nu se leaga Întoarcerea Aston Martin la Formula 1, după mai mult de 60 de ani… construind pe bazele solide puse de echipele anterioare. …
  Presupun ca vor coopta oameni cu experienta dar nu cei de acum 60 de ani !

  1. Post By F1 Manager

   Motoare am spune ca le va da Renault fireste! Alpine este parte a companiei Renault.

  2. Post By F1 Manager

   Sanatate, putere si curaj!

Comments are closed.