Barrichello NU spune ce i s-a spus pentru a îl lasa pe Schumacher să caștige cursa din Austria

Rubens Barrichello reinnoieste un atac asupra echipei Ferrari si asupra lui Schumacher indirect dupa ce in urma cu o luna marturisea ca ar reveni la echipa Ferrari daca i s-ar cere acest lucru.

Spre sfarsitul cursei din Austria din 2002 seful echipei Jean Todt i-a cerut simplu lui Barrichello prin radio “te rog lasa-l pe Michael sa treaca pentru lupta din campionat”.

Dar Barrichello care a parasit F1 si alearga in Indycar spune ca nu a fost asa de simplu cum pare si nu doar atat i s-a comunicat.

“Au fost 8 ture de lupta” este citat a fi spus de catre Brazil’s Globo. „A fost printre ocaziile foarte rare cand mi-am pierdut cumpatul si am tipat la radio. Am continuat sa merg spre final spunand ca nu am sa il las sa treaca. Atunci a fost momentul cand ei au spus ceva mult mai mult. Nu era legat de contract. Nu va pot spune ce au zis dar a fost un fel de amenintare care m-a facut sa imi regandesc viata, pentru ca cea mai mare bucurie pentru mine era pilotajul” a incheiat Rubens.

Comentariu F1 Manager: „nu putem sti ce i s-a spus si nu ne plac speculatiile, dar doua variante sunt posibile: una in care i-a fost ameninata chiar si viata sau doi in care s-au folosit de o chestiune neplacuta legata de el si pe care nu o spune fiindca nu doreste sa isi strice imaginea. Noua ni se pare ca este foarte emotiv inca Rubens si ca nu este barbat in cele din urma. Nu are curaj acum si nu a avut nici atunci; putea sa castige cursa sau putea sa plece de la Ferrari a doua zi sau la sfarsitul anului. Nu a facut nimic din toate acestea.

2 comentarii

  1. Post By Lulu

    Stiri variate si calde, dar limba romana este chinuita: „reinoieste” este vitregit de un n, „ei eu spus”

  2. Post By Alex

    ” nu este barbat in cele din urma. Nu are curaj acum si nu a avut nici atunci”
    cum va permiteti voi sa spuneti asa ceva despre pilotul cu cele mai multe curse din formula 1?
    cine sunteti voi? Dumnezeu pe pamant? Poate i-a fost amenintata familia, nu se stie? cum va permiteti sa vorbiti in halul asta? ma gandesc ca sunteti niste specialisti, reporteri adevarati, cica „nu ne plac speculatiile”, dar sa va bateti joc de om, va place.

Comments are closed.