Bernie Ecclestone vorbește despre circuitele de Formula 1 și negocierile cu Mercedes

Ecclestone a confirmat ca din 2013 circuitele din Barcelona si Valencia vor alterna in desfasurarea curselor de Formula 1.

In 2013 prima care va organiza cursa de Formula 1 va fi Barcelona, urmand ca in 2014 sa vina randul circuitului din Valencia.

Legat de alternarea circuitului de la Spa cu cel din Franta care era data ca sigura, el acuma marturiseste ca nu are nici o idee ce se va intampla. In Franta au avut loc si schimbari politice lucru ce va putea influenta continuarea negocierilor.

Legat de circuitul din Canada el a declarat ca acolo ar trebuii facute niste modificari si ca se va rezolva intr-un fel sau altul fiindca tine foarte mult sa se mearga in Montreal si lumea Formulei 1 urmareste cu interes cursa din Canada.

Legat de echipa Mercedes si viitorul ei in F1, el a spus ca 80% dintre afacere este facuta si ca inca 20% va fi finalizata in curand, dupa ce au fost efectuate numeroase vizite de catre diversi direcori ai echipei Mercedes la sediul CVC, companie ce detine F1. Norbert Haug s-a mirat cand a auzit aceasta declaratie a lui Ecclestone insa sustine ca nu vrea sa spuna nici un cuvant legat de stadiul negocierilor.