Bottas ar putea regândi abordarea pentru a lupta cu Hamilton

Valtteri Bottas spune că, data viitoare, ar putea „gândi altfel” în timpul luptei cu co-echipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, după ce a pierdut în primul tur în Ungaria.

Bottas a urmat protocolul echipei și i-a lăsat spațiu lui Hamilton la exterior, în turul 2, lucru care l-a costat. El consideră că Hamilton a fost ulterior „puțin la limită” când britanicul a ajuns în turul 3, iar perechea a luat contact. După câteva secunde, Bottas a avut apoi două mici contacte cu Charles Leclerc de la Ferrari, incident care i-a provocat daune la aripa față, distrugându-i cursa.

Bottas a recunoscut că nu ar fi lăsat la fel de mult spațiu în turul 2 dacă ar fi luptat pentru poziție cu altcineva. „Așa funcționează”, a spus el. „Suntem ca o echipă, vrem să maximizăm punctele și nu vrem să compromitem acest lucru”, a spus Bottas.

Și  a adăugat: „Evident, turul 3 a fost un pic la limită, Lewis nu a lăsat prea mult loc. Dar, data viitoare, la turul 2, unde am pierdut, voi gândi altfel. Amândoi ne respectăm și cunoaștem limitele”.

2 comentarii

 1. Post By daniel

  Prostii!
  Ce putea sa faca Valteri in duelul cu Lewis?
  Sa-l scoata din cursa? Adica sa-l loveasca? De ce?
  S-a lovit cu Charles iar ce a urmat nu i-a fost favorabil.

  1. Post By victor L

   @ daniel,
   e binevenit orice ghiont pentru Hamilton: daca nu e multiplul campion Rosberg sa ne spuna cine e mai bun, vine Botas tradus cu Google.
   Asa ca sa asteptam pina la anul: ” Dar, data viitoare, la turul 2, unde am pierdut, voi gândi altfel.”

Comments are closed.