Bottas: „speram la mai mult”

Dupa ce anul trecut a participat in antrenamentele de Vineri din Formula 1, Valttari Bottas a fost promovat ca si pilot de curse in cadrul echipei Williams. Echipa care s-a chinuit cu monopostul in aceste prime doua curse fiind totusi un mic semn de imbunatatire in Malaezia fata de Australia macar prin prisma pozitiei obinute de Bottas: 11 fata de 14 la Sepang.

„Desigur ca asteptam sa lupt pentru pozitii mai fruntase. Scopul este sa ajungem mai sus si sa sa obtinem puncte consistente. Este ceea ce a sperat si echipa si ceea ce am sperat si eu si desigur ca este putin dezamagitor” a declarat finlandezul pentru Autosport.

El a adaugat: „este cum este si trebuie sa ajungem acolo unde am fost. Intelegem tot mai mult in permanenta, asa ca avem nevoie doar de timp si vom ajunge unde ne dorim. Este o masina diferita cea din 2013 si anumite lucruri au fost mai bune pe masina din 2012. Avem insa un potential mai mare si putem scoate mai mult din aceasta masina. Nu este usor, insa intelegem tot mai mult despre monopost. Scopul pentru acest an este sa imbunatatim pozitia avuta anul trecut si pentru asta trebuie sa muncim mult.”

F1 Manager: si noi speram mai mult de la echipa Williams si am fost si noi dezamagiti de prestatia lor. Le dorim ca venirea lui Claire Williams la echipa sa fie de bun augur si sa apara rezultate cat mai bune.