Brawn isi sustine echipa sa tehnica

In timp ce numerosi analisti sustin ca echipa tehnica a Mercedes AMG nu este cea mai structurata din pricina marilor personalitati tehnice ce o formeaza, Ross Brawn sustine contrariul sustinand ca “Ei se inteleg foarte bine, minunat de bine”.

Vorbind despre rolul fiecaruia in echipa a declarata ca “Pozitia lui Bob Bell a fost usor de gasit, fiindca noi nu aveam un director thnic. Eu am incerat sa acopar aceasta pozitie dar nu indeajuns de eficace. Il avem pe John Owen ca si proiectant sef, o persoana foarte talentata dar care a avut nevoie de sprijin. Asadar cu Aldo care are grija de partea motorizata a masinii si Geoff care se ocupa de aerodinamica, fiecare are aria sa de responsabilitate. Ei au mai mult timp sa se concentreze pe domeniul lor decat ar fi avut in cazul in care ar fi fost doar directori tehnici.”

Legat de planurile de viitor el a mentionat ca “avem proiecte ce urmeaza in urmatorii ani, asa cum este masina din 2014, care este foarte diferita din punct de vedere al regulilor cu un motor complect nou, lucru ce necesita alocarea de resurse. Nu avem probleme de personalitate in cadrul echipei si nici nu anticipez fiindca Aldo, Geoff si Bob sunt oameni cu picioarele pe pamant, realisti si inteleg ceea ce echipa incearca sa realizeze si doresc sa faca parte din proiect”