Briatore: Alonso se va întoarce dacă …

Briatore: Alonso se va întoarce dacă va fi chemat de Mercedes și Ferrari

Despre Fermando Alonso retras din Formula 1, managerul sau Flavio Briatore, cunoscut și ca mentor și confident al pilotului spaniol, își păstrează convingerea fermă că spaniolul ar putea reveni pe culmile sportului, dacă Mercedes sau Ferrari îl vor chema.

Deși Alonso a întors spatele Formulei 1, nemai putând să suporte încă un an de dificultăți alaturi de cei de la McLaren, spaniolul, de două ori campion mondial, rămâne unul dintre cei mai respectați piloți de Formula 1, ieșirea sa din ring fiind regretată și de rivali, și de suporteri.

Recunoscut pentru optimismul său, Briatore a declarat că există încă o șansă pentru ca Alonso să fie tentat să revină la un moment dat: „Dacă Mercedes sau Ferrari vor bate la ușa lui Fernando, fără îndoială că se va întoarce”.

Deocamdată însă, spune Briatore, Alonso are nevoie de odihnă. „Cred că după atâția ani are nevoie de o pauză, așa cum mulți au făcut-o – Prost, Senna … Și el și-a luat un an sabatic, dar nu sunt așa de sigur că nu se va mai întoarce”. Dar, spune tot managerul italian, Alonso va reveni doar dacă știe că va avea șansa de a obține victorii și, în final, titlul. „Sunt doar două echipe: Mercedes sau Ferrari, nu există alte soluții”.

5 comentarii

  1. AS vrea sa stiu ce se mai aude de castigatorii concursurilor, se mai dau tricouri sau nu

  2. As vrea sa stiu daca castigatorii mai primesc tricouri sau nu

  3. As vrea sa stiu daca castigatorii mai primesc tricouri sau nu

  4. Post By F1 Manager

    Desigur. Scrieti va rugam pe pe adresa de contact si oferiti datele necesare!

  5. ps. am trimis datele de contact, se pare ca nu citeste nimeni emailul

Comments are closed.