Button: Alonso merită titlul mai mult

Intrebat de reporteri cine crede el ca ar merita mai mult sa castige titlul in acest an, Jenson Button a raspuns:

„Probabil ca Alonso; pentru ca a fost de la inceput in cursa pentu titlu, nu a facut nici o greseala in acest an si a fost rapid in mod constant. El a facut o treaba foarte buna cu masina pe care a avut-o la dispozitie.”

Legat de Vettel englezul a declarat: „Seb a fost mai inconsistent in acest an. Ultimele curse el a fost fenomenal cu o masina exceptionala. Cred ca daca te uiti la sezon ca la un  intreg, consistenta a insemnat foarte mult si este placut sa il vezi pe Fernando ca a fost bun in fiecare cursa. Foarte impresionant sa ii vezi performantele sale cursa de cursa.”

„Am spus dupa prima cursa ca nu cred ca el (Alonso) are vreo sansa si nu am crezut ca o sa aiba. El a fost cu o secunda mai incet in calificari sau chiar mai mult. Ferrari au facut o treaba buna si el evident ca a facut o treaba la fel de buna. Ei toti au facut o treaba extraordinara” a mai spus Jenson.

 

 

6 comentarii

 1. Aha. Deci cei doi piloti de la McLaren e clar cu cine tin. Ordinea la finalul cursei din Brazila ar trebui sa fie: Alonso (oare chiar ar putea sa castige?), Massa, Hamilton,Button si mai departe ? E posibila o noua rasturnare de situatie ? Cam greu de crezut.

 2. cu siguranta amandoi merita titlul, la inceput Vettel a avut masina mai rea, acum Alonso are handicapul. cel mai bun va castiga, oricine va fi.

 3. Fara masina Vettel ar trece neobservat prin F1, punct.

  1. :)) am ras bine. ce ai vrea cu ce sa concureze cu bicicleta? am vazut la incepututl sezonului, cand nimeni nu credea ca RBR va lua titlul la constructori in 2012, ca Vettel poate face presiunii chiar daca nu e in pole.

   1. Post By Andrei Barna

    Daca red bull nu triseaza merita titlul dar alonso este cel mai talentat pilot din f1 ferari nu au masina sunt un mare fan al lui alonso il urasc pe vettel

   2. Si fasolea face presiuni, eu vorbeam de masina competitiva.

Comments are closed.