Button explică de ce nu merge la Mugello

In timp ce Hamilton ar dori sa participe si sa schimbe decizia echipei de a merge numai cu pilotii de teste pe circuitul de la Mugello, declarand ca este important pentru el sa se urce in masina si sa incerce sa rezolve problemele aparute in ultima cursa care avut loc in Bahrain, colegul sau Jenson Button spune ca este impacat cu decizia de a nu participa la testele ce vor avea loc saptamana viitoare.

„Motivul pentru care nu merg se datoreaza faptului ca niciodata nu am mai fost la Mugello pana acuma. Sincer nu cred ca as avea vreun beneficiu din prezenta mea acolo fiindca nu exista nici o inovatie majora pe care sa o testam” a spus el.

Apoi a continuat „pentru ceilalti piloti de teste cred ca este benefic sa faca niste tururi in spatele volanului si sa incerce niste lucruri extreme, dar pentru mine nu cred ca este necesar sa merg acolo.”

Pana in prezent Mclaren este singura echipa care a anuntat ca va participa doar cu pilotii de teste pe circuitul de la Mugello in sesiunea ce se va desfasura in perioada 1-3 Mai.