Button nu astepta dominarea McLaren

Desi McLaren astepta un start de sezon competitiv, Button admite ca el nu previziona o asa dominare a echipei. Declara in acest sens “ dupa cursa oamenii m-au intrebat daca am asteptat sa avem viteza care am avut-o in Australia si le-am spus ca a fost ceva surprinzator. Desigur ne-am facut treaba in testele din iarna dar nu poti fi sigur niciodata daca celelalte echipe ascund viteza lor adevarata sau alearga cu o cantitate mare de combustibil.”

„Deci venind de la prima cursa cu un rezultat asa de pozitiv, pozitia unu la start, cel mai rapid tur in cursa si victorie este o mare bucurie pentru companie. Avem in continuare planuri ambitioase de dezvoltare a masinii si stiu ca toti cei de la Woking lucreaza din greu sa aduca noi componente pe masina. Toti inginerii si mecanicii se daruie sa obtina tot ce pot din masina pe care o avem in acest moment la dispozitie.

In continuare a adaugat “cred ca toata lumea stie ca putem dezvolta masina noastra la fel de bine daca nu mai bine decat orice alta echipa. Diferenta in acest an este ca am inceput cu o masina castigatoare, provocarea fiind de a mentine acest lucru si stiu ca deja cautam sa atingem acest obiectiv.”

Nu a ascuns in acelasi timp ca va lupta pentru victorie desi si celelalte echipe le vor pune probleme serioase. “Stim ca ambii piloti de la Red Bull sunt foarte rapizi in cursa si cred ca vom avea de luptat si cu cei de la Mercedes si Lotus. Nu ne relaxam si mergem in Malaezia pregatiti pentru o lupta stransa.”