Button spune ca Hamilton este principalul rival

La o saptamana dupa triumful din Australia, Button a fost nevoie sa ceara scuze echipei sale pentru cursa de la Sepang. Dupa o coliziune cu Narain Karthikeyan, britanicul de 32 de ani a terminat pe locul 14 in Malaezia si se vede condus in prezent de Alonso cu 10 puncte in clasamentul general.

“Lewis este cu siguranta principalul meu rival si trebuie sa spui ca la fel si Red Bull. Acestia sunt oamenii despre care eu inca cred ca sunt principalii rivali in acest moment al sezonului si vor fi pentru urmatoarele curse” a declarat el.

Totusi Button spune ca Alonso nu crede ca este o amenintare serioasa la titlu in masina actuala. “Chiar si dupa o asemenea cursa slaba, sunt la numai 10 puncte in campionat si cel care conduce este Alonso intr-un Ferrari. Asta nu este o grija”

“Sunt de asemenea la 5 puncte in spatele lui Lewis care este pilotul ce se afla intr-o masina competitiva si dupa ziua slaba pe care am avut-o nu cred ca este asa rau. Lewis este cu siguranta principalul meu adversar” a intarit Button.