Button: Verstappen, „cel mai talentat” pilot din istoria F1!

Fostul pilot britanic de F1, Jenson Button, consideră că Max Verstappen este cel mai mare talent din istoria F1. În schimb, spune el, Lewis Hamilton este cel mai complet pilot de pe grilă.

Campion Mondial în 2009, Button s-a luptat împotriva ambilor piloți în cariera sa, aflându-se față în față cu Hamilton, în același garaj, la McLaren, timp de trei sezoane. El susține însă că viteza olandezului Verstappen poate fi remarcată mai mult decât la restul piloților de pe grilă. „Este extrem de talentat. Pentru talentul său pur el este probabil cel mai talentat din istorie „, a declarat Button la Sky Sports. „Știu că mulți oameni nu vor fi de acord cu mine”, a adăugat el.

„Cel mai complet pilot din punctul de vedere al experienței și al modului în care face cursele este Lewis Hamilton. Dar talentul pur cred că îi revine lui Max. Deci, Red Bull nu va dori să-l lase să plece.”

După ce a obținut calificarea la Marele Premiu al Spaniei, Hamilton și-a adjudecat cea de-a treia victorie în patru curse, consolidându-și cel mai bun început al său într-un sezon de Formula 1. Hammilton conduce în prezent în fața lui Verstappen cu 14 puncte, în ceea ce este considerată bătălie de un sezon între cei doi.