Cad capete la Renault după cursele slabe

După ce a ajuns de pe locul 16 pe grila de start pe locul 6 la cursa din Marele Premiu al Japoniei, Daniel Ricciardo spune că speră că Renault poate avea inspirația unui weekend în care care a trecut de la „rahat” la un rezultat pe care „îl merită”.

Cursa din Marele Premiu al Japoniei părea să fie ratată pentru Ricciardo, în momentul în care, în calificări, a suferit o problemă cu suspensiile din spate, care l-au trimis pe locul 16 pe grilă. Australianul s-a redresat și a reușit să termine al șaselea, egalând cel de-al doilea cel mai bun rezultat al său cu Renault. Speră acum că punctele de la Suzuka vor consolida spiritele marcante ale echipei.

„Cu siguranță mă gândeam că e aceeași prostie. Și că nu putem face o pauză de la probleme” a declarat Ricciardo pentru FoxSport. „Dar simt că am obținut în sfârșit un rezultat pe care îl merităm”.

Ricciardo admite că situația contrastantă de pe traseu a afectat moralul celor de la Renault pe tot parcursul campionatului din acest an.

„Ajungem acolo, undeva în față, apoi cădem. Unele capete încep să cadă, și pe urmă încercăm să ne revenim”, a spus Ricciardo.