Ce spun şefii echipelor despre viitorul lui Hamilton

In timpul negocierilor dintre cele doua parti, Ron Denis a spus legat de Hamilton ca va fi nevoie de o adaptare a salariului la conditiile economice actuale si ca: „unde el (Lewis) poate merge sunt mai multe variante si el le va analiza si noi la randul nostru ne vom uita la cine este disponibil pentru la anul si vom analiza”.

Helmut Marko a declarat: „ca Hamilton este o alternativa este destul de clar, dar el trebuie sa se potriveasca cu structura echipei. Nu conteaza daca esti cel mai rapid pilot sau nu, daca tu nu te potrivesti echipei”.

Cu siguranta se refera la genul atentiei de care Hamilton are nevoie in cadrul echipei si a pozitiei sale de pilot nr.1 pe care ar solicita-o.

La Ferrari ar fi aceasi situatie si in plus episodul dintre Alonso si Hamilton de la McLaren care a lasat urme si este putin probabil ca un sef de echipa sa isi mai asume riscul de a ii avea pe ambii piloti in echipa.

Mercedes? „Nu este nici un secret ca Lewis face parte din familia Mercedes. Dar daca banii sunt o probleme in negocierea dintre McLaren si el atunci cu siguranta ar fi o problema si la noi care suntem o echipa cu un buget mai mic decat al celor de la McLaren”.

Martin Withmarh declara insa: „sunt mult mai multe speculatii in afara echipei decat in interiorul ei. Cred ca este foarte clar ca noua ne place sa lucram cu Lewis si cred ca lui Lewis ii place sa lucreze cu echipa. Deci noi ne asteptam sa continuam sa lucram impreuna.”