Ce spune Kvyat despre aducerea lui Albon la Red Bull

În urmă cu două săptămâni Red Bull anunța că debutantul Alex Albon îl va înlocui pe Pierre Gasly ca pilot secund. Și, deși mulți anticipau o revenire a lui Daniil Kvyat în echipa Red Bull, rusul, care a mai pilotat pentru această echipă și are mai multă experiență, a declarat că respectă decizia luată de Christian Horner și Helmut Marko.

Albon a fost confirmat ca înlocuitor al lui Gasly, deși este de așteptat ca francezul să își păstreze locul până la sfârșitul sezonului.

Albon a făcut echipă cu Kvyat la Toro Rosso în acest sezon după ce a trecut la Formula 2.

După ce a obținut locul 3 la Marele Premiu al Germaniei, mulți au considerat că Kvyat merită să îl înlocuiască pe Gasly în cazul în care se va decide o rocadă, dar pilotul rus a dezvăluit că nu a avut decât o discuție scurtă. „Am aflat totul în aceeași zi”, a declarat Kvyat. ”Am fost sunat de dr. Marko. Este important să acceptăm respectuos astfel de decizii.  Cred că vor doar să vadă cum se comportă Albon într-o mașină care este capabilă să câștige și cu un coechipier ca Verstappen. Am fost deja la Red Bull și cred că acest lucru a jucat un rol în luarea deciziei”, a explicat rusul.