Christian Horner spune că nu se teme de rivalitatea din cadrul echipei Red Bull

„Este o durere de cap pe care este bine sa o ai. Dar asa cum am facut tot timpul, vom face tot ceea ce putem ca sa ii sprijinim pe ambii piloti si apoi restul depinde de ei ce vor face pe pista” a declarat esful Red Bull referitor al situatia ca ambii piloti din echipa sa sunt candidati la titlu mondial.

El a mai spus: „Mark a castigat la Silverstone pentru ca a meritat sa castige. Cred ca cei doi piloti ai nostri au stat impreuna in sedinte tehnice sute de ore pentru a dezvolta masina. Ei lucreaza ca membrii ai echipei si ceea ce fac pe pista e treaba lor. Exista un respect intre cei doi. Sebastian a obtinut asa de multe intr-un timp asa de scurt dar stie ca Mark este un competitor adevarat. Si Mark stie ca Sebastian este referinta sau a fost referinta pentru ultimii ani in F1. Este o situatie sanatoasa pentru echipa acest lucru.”

Horner care a prelungit contractul lui Webber a laudat eforturile acestuia de a trece peste anul dezamagitor din 2011. „Cred ca 2011 a fost foarte dur pentru Webber, dar datorita lui aceste momente au trecut si se vede in rezultatele obtinute in acest sezon ca este intr-o forma extraordinara. Cred ca este multumit de abordarea sa si de starea sa de spirit. Posibil ca unele schimbari de regulament sa il fi ajutat dar el este un foarte puternic candidat la titlu mondial. Suntem in pozitia norocoasa de a avea ambii piloti in lupta pentru titlu.”

 

 

Un comentariu

  1. Post By f1lonso

    Ce inteleg eu despre cei doi piloti, este ca in anumite cazuri Webber salveaza echipa , iar cand Vettel domina , Webber nu mai conteaza.

Comments are closed.