Comparaţia depăşirilor de la Monza 2011 şi 2012 dintre Alonso şi Vettel

Mai jos puteti urmari un filmulet care arata comparativ depasirea lui Vettel asupra lui Alonso la Monza in 2011 si incercarea de depasire a lui Alonso asupra lui Vettel la Monza in 2012.

Ce parere aveti? A fost corecta penalizarea pentru Vettel? Care aparare a pozitiei a fost mai agresiva? A lui Vettel in cursa din 2012 sau a lui Alonso in cursa din 2011?

Un comentariu

  1. Nu sint chiar atat de mult comparabile cele doua depasiri.
    Daca adaugam modificarea de regulament datorita intimplarilor din Bahrain referitor la apararea pozitiei si obligativitatea de a lasa o trasa libera pilotului aflat in depasire personal cred ca penalizarea lui Vettel in cursa de ieri a fost corecta. L-a scos in afara circuitului pe Alonso si putea sa urmeze un accident foarte urit.
    Acum cca o luna Schumi a spus ceva referitor despre cand va fi Vettel un pilot mare : cand va sti sa si piarda. Iata din nou arata ca nu a invatat nimic.
    A fost inca un gest inutil al unui fost campion mondial care nu stie sa castige decit daca are cea mai buna masina. S-a vazut dupa depasire cat de usor s-a distantat de el Alonso. Cand va invata sa scoata maxim din masina pe care o are la dispozitie atunci va fi cu adevarat respectat.

Comments are closed.