Continua speculatiile

Schumacher coleg cu Hamilton la Mercedes. Rosberg la Mclaren dar si Perez la McLaren si Kovalainen inapoi tot la McLaren. Schumacher doar in managementul echipei Mercedes. O multime de informatii vin din presa internationala dar ca de obicei putem fi foarte aproape de adevar sau mai degraba departe.

Se pare ca pana la Singapore sau imediat dupa lucrurile se vor clarifica in ceea ce il priveste pe Hamilton si vom avea o decizie cel tarziu pana la Suzuka in ceea ce il priveste pe Schumacher.

Se spune ca Mercedes i-a oferit volanul lui Michael pentru 2013 dar el doreste si optiune unilaterala pentru 2014.

Alonso spune ca i se pare normal ca Hamilton sa se uite si la alte echipe fiindca McLaren a castigat titlul in 2008 in ultimul viraj dar daca exceptam acest titlu „trebuie sa ne uitam mult de tot in urma pentru a vedea ultimul titlul castigat de McLaren”. (Mika Hakkinen a castigat penultimul titlu cu McLaren in 1999).

Hamilton spune ca se arata jignit de faptul ca McLaren nu face nici un efort sa ii ofere acelasi salariu ca cel din prezent. Presa spune ca Mercedes i-a oferit peste 20 milioane pe an cu tot cu bonusuri intr-un contract pe 3 ani de zile britanicului.