Corinna Schumacher, mesaj dătător de speranță la 6 ani de la accidentul suferit de Michael 

Corinna Schumacher, soţia fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a făcut public un mesaj pe care fanii acestuia îl consideră unul dătător de speranță în ceea ce privește sănătatea septuplului campion mondial, la 6 ani de la tragicul accident suferit. Șapte ani în care starea sănătății lui Schumacher rămâne un mister pentru public, familia fostului pilot păstrând confidențialitatea după tragedia de pe pârtia de schi de la Meribel, din 29 decembrie 2013.

Cu doar câteva zile înainte ca un grup de fani ai lui Schumacher să lanseze o nouă pagină pe Facebook, intitulată „KeepFightingMichael”, Corinna a transmis acest mesaj:
„Lucrurile mari încep cu pași mici. Multe particule mici pot forma un mozaic uriaș. Împreună sunteți mai puternici și tocmai asta fac forțele combinate ale mișcării „KeepFighting”, încurajându-i pe ceilalți”.

„KeepFighting” este şi numele unei fundaţii a familiei Schumacher, înfiinţată pentru a susţine victime ale altor accidente şi pentru a investi în cercetarea creierului şi a măduvei spinării.

Reiner Ferling, președintele clubului de suporteri ai fostului pilot de F1 și-a exprimat speranța că Schumacher va fi din nou văzut în public. „Din păcate, a venit și momentul în care vom număra șase ani de la accidentul lui Michael”, a spus Ferling. „Șase ani plini de speranță că Michael va ieși, într-o zi, din nou în public. Știm că Michael este pe mâini bune, că primește dragoste, susținere și încredere. Michael se poate socoti norocos că are o familie atât de puternică în spatele lui”, a comentat acesta.