„Cred în continuare că voi realiza ceva special împreună cu Mercedes”

Dupa noua dezamagire suferita in Montreal, Michael Schumacher vorbeste despre probleme tehnice avute si despre increderea sa in proiectul Mercedes.

„Vreau sa spun din nou ca masinile de Formula 1 sunt prototipuri si sunt facute din sute de componente care se fac special pentru ele. Pentru mine este total de inteles ca lucrurile pot merge gresit din cand in cand. Desigur ca a fost o dezamagire rezultatul din Montreal, dar nu am sa imi pierd cumpatul sau increderea in echipa. In continuare cred ca vom reusi sa obtinem ceva special impreuna, eu si Mercedes. Nu este nici un motiv pentru care sa invinovatim pe cineva, aceste circumstante nefericite fac parte din lumea curselor.”

El a mai adaugat: „intr-adevar, sunt convins ca pentru colegii din echipa este mai greu decat pentru mine. De aceea am stat de vorba cu inginerii mei imediat dupa retragerea din cursa ca sa discutam cum ar trebuie sa abordam timpul dinaintea urmatoarei curse si sa fim siguri ca vom ramane in contact si in urmatoarele zile.”

In incheiere a gasit si o parte pozitiva in stilul de acum caracteristic: „poate singurul mic avantaj a fost ca am reusit sa evit traficul spre aeroport, fiindca imi planificasem sa zbor inapoi catre familie cat de curand posibil dupa cursa, deci macar am resuit sa ies de pe circuit chiar inainte de incheierea cursei.”

Comentariu F1 Manager: atitudinea lui Michael ne place, dar deja s-au intamplat prea multe. Noi nu mai avem incredere ca anul acesta la Mercedes va realiza ceva maret. Poate la Lotus langa Kimi.

2 comentarii

  1. Vad asta numai cu Ferrari.

  2. Post By F1 Manager

    Sau cu Lotus.

Comments are closed.