Cum a comentat Alonso faptul că Verstappen nu a primit o penalizare de timp în Brazilia

Fernando Alonso a fost uimit de viteza monopostului condus de Lewis Hamilton pe circuitul Interlagos. Pilotul spaniol crede că este impresionant că Hamilton a câștigat MP al Braziliei cu mai mult de zece secunde pe grilă și cu o penalizare de 25 de locuri pe grilă.
Alonso a comentat, de asemenea, incidentul dintre Max Verstappen și Hamilton în virajul 4.

Hamilton, care avea un motor nou, motiv pentru care a și fost penalizat pe grilă, a profitat de acest lucru și a făcut o manevră de maestru în turul 59, cu ajutorul DRS-ului, în virajul 4.

„Am fost surprins sâmbătă. Cu toții am fost surprinși că un pilot are o penalizare de 25 de locuri pe grilă într-un weekend și tot câștigă cursa. Superioritatea lui Hamilton în acest week-end este clară. Asta este!”, a spus Alonso, citat de ziarul Marca.

De două ori campion mondial, Alonso crede că Alpine are în față o provocare mare, dacă vrea să lupte pentru victorii.

”Nu e ceva nou în Formula 1. Mercedes a câștigat ultimele șapte campionate cu această superioritate”, a continuat spaniolul. „De noi, de restul echipelor depinde să îi ajungem din urmă, să să ne îmbunătățim pachetul, motorul, aerodinamica și așa mai departe. Red Bull a făcut o treabă grozavă anul acesta și conduce în campionatul piloților, dar Mercedes a arătat că nu are de gând să renunțe”, a mai spus pilotul spaniol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.