Daniel Ricciardo se simte „mai confortabil” cu echipa Renault

Daniel Ricciardo spune că se simte „mai confortabil” cu echipa Renault și consideră că acum „se îndreaptă în direcția bună”, pregătindu-se pentru Marele Premiu din China

Ricciardo se întoarce pe scena victoriei sale senzaționale din 2018, în spatele a două DNF-uri ale primelor două curse din 2019.

Acum însă, în urma unui test constructiv în Bahrain, Ricciardo are încredere că va obținere rezultate semnificative în viitorul apropiat. ” Cu siguranță voi ajunge acolo în ceea ce privește obținerea unor rezultate foarte bune” a spus Ricciardo. ”Aceste lucruri necesită timp, dar vom ajunge curând acolo și și sunt convins că ne îndreptăm în direcția cea bună”.

Australianul spune că au dovedit ce pot în timpul cursei din weekend, plecând, vineri, de la o luptă, urmată apoi sâmbătă, de o îmbunătățire, pentru ca duminică să intre în formă.

„Mașina are un ritm clar, dar pentru mine este vorba despre găsirea tuturor elementelor. Simt că mai sunt multe de parcurs”, a declarat Ricciardo, care consideră că victoria sa din Marele Premiu al Chinei, din 2018, s-a datorat unui rezultat bun pe un circuit care oferă o mulțime de oportunități de a „depăși oamenii pri frânare târzie”.

Un comentariu

  1. Post By Marius

    Bravo inseamna ca nu o sa implineasca anul si termina cateva curse in puncte. Anul trecut a doua jumatate a sezonului cand crapa motorul Renault se pune si aia:)

Comments are closed.