De ce crede un fost pilot de F1 că Verstappen are avantaj psihologic în fața lui Hamilton

Când vine vorba de puterea minții în lupta pentru titlul de campion de F1 din 2021, fostul pilot Ralf Schumacher consideră că Max Verstappen are un avantaj în fața principalului său rival.

Înainte de MP al Arabiei Saudite, doar opt puncte îi despart pe Verstappen și Lewis Hamilton, iar pilotul olande își își poate transforma avantajul într-o certitudine pentru a-și asigura titlul.

Dar, în timp ce sunt pe pistă, există foarte puține lucuri care îi separă pe cei doi piloți, Verstappen și Hamilton urmărind același lucru: triumful și câștigarea titlului de campion mondial.

Hamilton are deja cele mai multe victorii și pole-positons decât orice pilot din istoria Formulei 1. Dacă va câștiga cel de-al optulea titlu în acest sezon, pilotul în vârstă de 36 de ani ar doborî ultimul și cel mai mare record rămas în picioare, devenind singurul pilot încoronat campion mondial de opt ori.

Pentru Verstappen, aceasta este prima lui șansă la Campionatul șoferilor, dar, la cei doar 24 de ani, ar fi surprinzător dacă ar fi și ultima. Din punct de vedere mental, Schumacher crede că tocmai acest lucru îi oferă lui Verstappen avantaj în fața lui Hamilton.

”La sfârșitul zilei, Max poate pierde și poate să-și spună: „Ei bine, am fost aproape. Pur și simplu nu a a mers, dar am suficient timp să încerc din nou”, a declarat Schumacher pentru Sky Germany. „Este puțin diferit pentru Lewis. Deci, din punctul meu de vedere, pe el este acum mai multă presiune.”

 

 

3 comentarii

 1. Cred ca e fix invers.
  Lewis a plecat ultimul pe grila in Brazilia si a spulberat totul in cale. Inclusiv pe Max care a plecat din frunte.
  Deci Lewis … poate orice. Mental acum cred ca Lewis e peste olandez.

 2. Post By victor+L

  Dece crede F 1 Manager ca are cititori prosti?

 3. Este o opinie, nu cred ca cineva considera prost pe altul.
  Și eu cred ca acum Lewis are avantajul psihologic dar este și pilotul care se teme mai mult.

Comments are closed.