„De ce se opreşte Michael din pilotat? Nu înţeleg!”

Fostul campion mondial Jacques Villeneuve crede ca Mercedes a gresit in alegerea pe care a facut-o cand a ales sa continue cu cuplul Hamilton – Rosberg.

El nu pune in discutie alegerea lui Hamilton de catre echipa germana, nu este  de acord insa cu colegul acestuia de anul viitor.

Jack – rival de temut cu Schumacher pe pista – a tinut oarecum surprinzator partea veteranului german: „de ce opreste din pilotat? Nu inteleg. Hamilton si Schumacher impreuna ar fi o echipa mult mai buna comparativ cu ceea ce au in prezent pentru anul urmator.”

Rosberg orisicum ignora faptul ca in cursele incheiate in 2012 si in calificarile curate – fara probleme tehnice – din acest an, Schumacher l-a dominat si declara: „este adevarat ca Michael a avut ghinion, dar le fel am avut si eu. Timp de 3 ani de zile eu am dominat in echipa ceea ce este mai mult decat ma asteptam eu la inceput. Sunt foarte fericit de acest lucru.”

 

3 comentarii

  1. vaai Rosberg sa te aud eu anul viitor, ce ti-o iei

  2. Jacques cam are dreptate (si la fel si antevorbitorul meu). Nu-l vad bine pe Nico anul viitor. Intre cei doi piloti in opinia mea diferenta e mare. Mercedes AMG avea mai mult de castigat cu un cuplu Schumacher-Hamilton.

    1. asa este!

Comments are closed.