Declaraţii ale piloţilor după cursa din Germania

Vettel a spus ca a avut un ritm de cursa bun, dar ca a fost blocat in trafic in unele parti ale cursei. El a declarat despre depasirea facuta de Hamilton asupra sa cand acesta era cu un tur in urma ca a fost un lucru stupid, lipsit de sens si care nu isi avea locul. Legat de depasirea pe care el a facuto asupra lui Button in penultimul tur si cand a iesit cu masina in totalitate in afara circuitului, el a marturisit ca nu a stiut unde se afla pe pista Jenson in acel moment si ca a iesit asa larg fiindca nu a vrut sa aiba contact cu acesta.

Alonso este bucuros de locul 1 obtinut si a spus ca prima pozitie pe grila de start a fost cruciala si ca aceasta ia asigurat in mare msura victoria, dar admite ca a fost mai lent ca si rivalii sai.

Schumacher a marturisit ca ar fi vrut sa termine altcumva cursa decat sa cada de pe pozitia a 3a pe pozitia a 7a in fata proprilor suporteri dar ca nu a gasit nicicum viteza necesara sa puna mai mula presiune pe Perez in ultimele tururi in ciuda faptului ca a scos tot ce a putut din masina.

Hamilton a spus ca singurul lucru pozitiv din aceasta cursa este locul 3 obtinut de colegul sau Jenson Button.

La Sauber toata lumea e incantata si multumita de rezultat, poate cel mai bucuro este Peter Sauber care vorbeste de cele 18 puncte obtinute azi de echipa dar si Kobayashi care spune ca mult mai multe ar fi putut fi obtinute daca calificarile de ieri ar fi mers mai bine.

Jenson Button spune despre manevra lui Vettel ca imaginile video spun totul si ca el prefera sa vorbeasca despre cursa in sine decat despre aceasta manevra.

Kimi Raikkonen spune ca a avut un start bun, insa a fost nevoit sa incetineasca din cauza lui Hamilton care se pare ca a avut o problema la start si ca acest lucru i a permis lui Di Resta sa il depaseasca. Multumit de performanta masinii dar admite ca daca ar fi fost mai bine clasat ar fi putut obtine mai mult.