Din nou critici dure la adresa pneurilor după calificările ciudate din Valencia

Foarte rar fiind vazut in boxele echipei sale, presedintele Ferrari Luca di Montezemolo a aparut la standurile echipei sale in Valencia si a criticat pneurile Pirelli in urma calificarilor ciudate inregistrate pe circuitul spaniol.

„Noi am fost cei mai rapizi si apoi totul s-a schimbat cand am pus pneurile de compozitie usoara. Trebuie sa avem grija ca acest campionat sa nu devina unul al pneurilor” a avertizat Montezemolo.

Lui i s-a alaturat si Jenson Button care clasificat doar pe pozitia a 9-a declara: „totul a mers foarte bine pana in momentul de la sfarsit cand am pus pneurile usoare de la Pirelli si chiar un set nou, dar iesind de la boxe in primul viraj am realizat ca nu am aderenta deloc. Nu stiu de ce, dar este ceva pe care cu siguranta trebuie sa il inteleg pentru ca nu cred ca circuitul s-a schimbat asa de mult intre tururile precedente si acest moment.”

„Alt castigator la loterie poate sa apara in Valencia. 2012 se pare sa fie un pariu al celor de la Pirelli. Asta nu mai este Formula 1. Plictisitor” a declarat si fostul pilot japonez Taki Inoue.