Ecclestone: Aș paria că Leclerc îl va bate pe Hamilton la Ferrari

Bernie Ecclestone l-a sfătuit pe Lewis Hamilton să renunțe la Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020, spunând că nu ar trebui să plece la Ferrari, deoarece ar putea fi bătut de Charles Leclerc.

Hamilton a ajuns la Mercedes la începutul sezonului 2013 și a câștigat cinci Campionate ale piloților cu echipa din Brackley.

Contractul său actual se încheie până la sfârșitul sezonului viitor, dar a declarat că speră să obțină o înțelegere cu Mercedes „cât de curând”. Dar planurile sale de a rămâne cu echipa ar putea depinde de Toto Wolff.
Există însă și sugestii ca britanicul să ia în considerare o mutare la Ferrari, în viitor, Sebastian Vettel fiind cel care se presupune că i-ar lăsa cale liberă.

Ecclestone lansează un alt scenariu, susținând că Mercedes ar putea merge departe, dacă vor câștiga un al șaptelea titlu consecutiv anul viitor. El are și un sfat pentru Hamilton: „Dacă aș fi Lewis, m-aș gândi că am câștigat un alt titlu și m-aș opri. Dacă Charles Leclerc rămâne la Ferrari, aș paria pe el pentru a câștiga împotriva lui Lewis. Nu este neapărat mai bun, dar este mai stabil în echipă”.

„Ferrari este un loc ciudat pentru a lucra. Lewis nu vorbește italiană. S-ar putea ca ei să-l placă sau să chiar să-l iubească, dar nu cred că ar face o treabă la fel de bună pentru el așa cum a făcut cu Mercedes”

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Normal ca nu o sa faca o treaba la fel de buna ca la Mercedes:
    „Formula 1: Investigație a FIA la Ferrari, după ce Scuderia a fost acuzată că trișează ”
    NB,
    nemtii de la VW falsifica emisia de gaze, `talienii falsifica alimentarea cu combustibil, iar Romania e corupta :P

Comments are closed.