Echipa, premiile de etapă, utilizatorii și colaboratorii

Nu uitati sa alegeti echipa pentru Marele Premiu din Monte Carlo. Aceasta o puteti face oricand pana Sambata la ora 12 odata cu inceperea ultimei sesiuni de antrenamente si dupa terminarea acestora si pana la inceputul calificarilor, adica intre orele 13 si 15.

Premiile de etapa in valoare de 300 lei produse IT, 150 lei produse IT si 3 tricouri vor fi oferite pentru Marele Premiu din Monaco de catre compania Rohost partenerul F1 Manager. Mai multe la www.rohost.com.

Sambata se va salva baza de date cu utilizatorii existenti asa cum va fi ea in acel moment. Va rugam sa completati numele dumnevoastra reale, cele care corespund cu cele din actul de identitate. Daca de exemplu castiga un utilizator care are trecut la nume „gigi 123”, vom solicita un act de identitate cu aceste nume si probabil ca va fi mai greu de furnizat. Chiar daca se schimba ulterior profilul, dupa ziua de Sambata, acest lucru nu va fi luat in considerare.

F1 Manager doreste sa colaboreze la acest site cu cei ce sunt pasionati de domeniul F1 si care au disponibilitate in acest sens. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la adresa contact@f1manager.ro.

Va multumim si succes in alegerile pe care le faceti!