Fernando Alonso dispus să se întoarcă în Formula 1

Echipa McLaren a anunţat că a semnat un contract cu Fernando Alonso pentru ca acesta sa reprezinte marca McLaren. El ii va sfatui si pe cei doi piloti ai echipei de Formula 1, pe compatriotul Carlos Sainz si pe Lando Norris.

„Sunt mai puternic ca oricând acum la 37de ani: fizic, mental, plus expereinta pe care o am în diferite categorii și cu diferite stiluri de conducere”, a spus spaniolul. „Asa ca ma simt foarte bine acum, foarte competitiv in orice masina in care intru. Voi continua să pilotez câțiva ani și să aleg ce curse pot avea un impact asupra carierei mele și pot avea un impact asupra tuturor lucrurilor.”

„După cum am spus, dacă într-o singură zi Formula 1 ajunge din nou în momentul în care eu pot fi competitiv și pot câștiga în cele din urmă, nu pot sta relaxat acasă. Trebuie să ma țin mereu la curent și cea mai bună cale este de a fi implicat cumva”.  El a adăugat: „In acest moment, după cum am spus anul trecut, mă simt la vârful carierei mele. Deci, probabil, fiind acasă este o pierdere de timp și posibilități pentru toată lumea. Mai întâi pentru mine, pentru că acum particip la diferite curse deosebite. Mă simt în cel mai bun moment al carierei mele de pilotaj, așa că sper să câștig cât mai multe curse cu putinta.”

„De asemenea, voi rămâne implicat în viața Formulei 1, doar in caz ca se iveste o oportunitate”.