Fernando Alonso: „Sunt mai bun ca anul trecut”

„Anul trecut a fost cel mai bun an din cariera mea si am fost foarte fericit cu performnata obtinuta dar cred ca acest an va fi si mai bun. Avem un punct de plecare mai bun si am invatat din geselile de anul trecut. Tot timpul poti sa cresti ca si pilot in ceea ce priveste intelegerea pneurilor si in termeni de pregatire si abordare a unul mare premiu” a declarat dublul campion mondial Fernando Alonso.

El a adaugat: „credinta, increderea si motivatia mea este mai bune decat in orice alt an si invatam continuu cand sa faci o oprire inspirata la boxe, cum sa iei un start mai bun. M-am si pregatit mai bine in acest an si sunt mai bun decat am fost anul trecut.”

„Anul trecut a fost evident ca am fost motivat si am dorit sa castig, dar am ajuns in Australia si Malaezia fara prea multa incredere in ceea ce am putea face si fara multa incredere in masina. Nu am avut incredere in ceea ce facem pentru ca asa cum am spus de multe ori, am fost putin confuzi. Nu a fost in mintea mea sa castig titlul mondial anul trecut pentru ca eram asa de in urma. Am fost cu 1,6s mai lenti in calificarile din Australia, deci faptul ca am revenit a fost un lucru uimitor din partea echipei” a mai marturisit spaniolul.

In incheiere a spus: „desi sunt mai motivat ca anul trecut, este adevarat ca am nevoie de o masina mai buna decat cea de anul trecut pentru a castiga”.

 

 

Un comentariu

  1. Post By daniel

    Doua greseli majore de strategie la schimbarea pneurilor au avut Ferrari cu Alonso in sezonul din 2012: cursa de la Silversone unde au schimbat prea repede pe pneuri soft si Canada unde aveau sanse cel putin la locul 2 daca schimbau pneurile la timp.

Comments are closed.