Ferrari a publicat imagini cu un concept de maşină de Formula 1

Publicarea vine înaintea unei reuniuni a Comisiei de Formula 1 de la Geneva , marți , în cazul în care vor exista noi discuții asupra direcțiiei viitoare a sportului .

Echipa și șefii formatiunilor tehnice au petrecut ultimele câteva luni discutand o serie de potențiale modificări ale regulamentului , inclusiv o revenire la motoare 1000HP , anvelope mai late si mai mult forta de apasare .

Există, de asemenea o dezbatere asupra faptului dacă o revizuire potențiala ar trebui să fie pentru 2016, sau întârziata până în 2017 – pentru a efectua cercetări și a aduna opiniile suporterilor”.

Conceptul Ferrari , postat pe site-ul său oficial, oferă un exemplu radical de modificări care ar putea fi realizate , în cazul în care echipele sunt de acord pentru a face acest lucru .

Masina dispune de un dubla aripa fata, caroserie dramatic schimbata și o aripa spate lată şi plată.

Articol semnat de Atanasiu Daniel.

3 comentarii

  1. Post By Viorel Cristian

    Chiar imi place cu toate ca are o imagine prea agresiva de te face sa crezi ca urmaresti FormulaStarWars. :) Si-mi imaginez cate priviri ar atrage astfel de monoposturi pe circuit, cati fotografi si cameramani si-ar rupe gaturile pentru a fura o poza sau filmare… Oricum, sunt doar vise deoarece nu toate echipele au bani pentru asa inovatii si daca nu ma insel (chiar va rog sa ma corectati daca o fac) azi regulamentul cere votul unanim al echipelor.

  2. Arata tare bine , mi-ar place sa vedem pe circuit asemenea masini!

  3. Cum ar fi daca regulamentul s-ar face online de catre fani?
    Si daca ar fi aberatii sa fie corectate de o comisie formata din piloti de F1.
    Bineinteles ca e absolut imposibil cat conduce mosul.
    Daca s-ar face asa ceva foarte probabil audienta ar exploda.

Comments are closed.