Ferrari își inovează motorul pentru Marele Premiu al Spaniei

Ferrari a confirmat că va introduce o nouă unitate de motorizare pentru Marele Premiu al Spaniei, cu două curse înainte de termen.

Echipamentul italienilor a rămas în urma celor de la Mercedes în ceea ce privește rezultatele, în ciuda faptului că a avut o prezentare bună în testele pre-sezon, forțând echipa să-și intensifice dezvoltarea.

Asta a adus primul val de actualizări aerodinamice pentru monopostul SF90 în Azerbaidjan, următorul pas fiind lansat la Barcelona, ​​alături de alte inovații.

„Este momentul pentru Marele Premiu al Spaniei, o cursă în care, în mod tradițional, majoritatea echipelor aduc unele actualizari, de aceea ne putem aștepta să vedem o îmbunătățire a performanței în fața concurenților noștri”, a declarat șeful echipei, Mattia Binotto.

„În prezent ne aflăm în spate în campionat și trebuie să-i prindem din urmă, așa că știm că munca noastră de dezvoltare va fi cheia acestui sezon. După ce am adus un nou pachet aerodinamic la Baku, vom aduce unele dezvoltări și la Barcelona”, spune Binotto.

„În plus, vom avea o nouă unitate de putere pe care o introducem înainte de termen, deoarece a doua specificație urma să fie adusă în Canada”.

Echipa va introduce, de asemenea, un nou lubrifiant, grație furnizorului Shell ca parte a upgrade-ului unității de putere.

Un comentariu

  1. Post By Johann

    dupa update o sa fie si mai varza, astept dublu abandon. cei de la ferrari nu au invatat nici o lectie, tot cad la examen si tot pe a lor o tin, nemtii masura de 10 ori si tau o data, italieni tot tau si tot masura .

Comments are closed.