Ferrari nu va depune apel la decizia penalizării lui Vettel

Rezultatele de la Marele Premiu al Canadei rămân bătute-n cuie, după ce există confirmarea că Ferrari nu va face apel, așa cum anunța inițial, la decizia comisarilor de cursă de a-l penaliza pe Sebastian Vettel.
Manevra lui Vettel, pentru care a primit penalizarea, a fost considerată ilegală de comisarii FIA, deoarece „a revenit pe pistă într-o manieră periculoasă” şi a forţat monopostul Mercedes ”să iasă de pe pistă”.

El i-a acuzat pe comisarii de cursă că i-au „furat” victoria, care ar fi fost prima din 2019, iar Ferrari și-a anunțat ulterior intenția de a face apel.

Scuderia a avut la dispoziție 96 de ore pentru a depune o contestație oficială, însă a ales să nu o facă. Potrivit Daily Mail, directorul echipei, Mattia Binotto, a scris celor de la FIA, informându-i că Ferrari „nu se va lansa într-o provocare”.

Conform Autosport, Ferrari are dreptul de a emite un „drept de revizuire” până duminică, la Marele Premiu al Franței, dacă și numai dacă are noi dovezi pe care comisarii de cursă nu le-au văzut.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Ferrari sa ridice rugi catre Cel de Sus ca Mercedes nu se revolta pentru nenumaratele berbeceli ale pilotului lor.
    Nu e prima data cind Vettel se repede ca berbecul in Hamilton.

Comments are closed.