Ferrari: „Raikkonen va reveni la forma sa obișnuită curând”

„Kimi lucreaza extrem de bine cu echipa, colaboreaza cu inginerii ajutându-ne sa mergem inainte cu progresul la această mașină”, a declarat Allison directorul tehnic al echipei Ferrari pe site-ul oficial.

„El are clasa in tot ceea ce face și într- un interval foarte scurt de timp, eu sunt sigur că vom vedea de asemenea, rezultatele si pe pista. Cu Fernando am văzut un nivel extraordinar de performanță, obținând fiecare punct posibil la fiecare ocazie ivită” a mai declarat britanicul.

Intrebat fiind unde se afla in prezent monopostul Ferrari, James Allison spune: „Unde am vazut nivelul de performanta real al masinii? In Bahrain sau in China? Este o greșeală să gândim în acești termeni, pentru că nu era aceeași mașină la cele doua curse. Între aceste două curse noi ne-am imbunatatit destul de mult masina, astfel încât nu numai că s-au schimbat caracteristicile circuitului dar la fel s-a intamplat și cu mașina noastră.”

„Invățam cum să obținem performanța din acest nou set de reglementări și, sperăm sa facem aceasta masina mai competitiva. Cheia pentru un sezon plin de succes este de a imbunătății masina la fiecare cursa. Daca putem face asta, aducând o crestere de performanță importanta la fiecare cursa, atunci vom continua să mergem cu pași înainte. Și acest lucru va defini cu adevarat ceea ce este monopostul T F14, nu doar o singură cursă” a incheiat britanicul.

 

2 comentarii

  1. Post By daniel

    Oare nici acum Kimi „nu serveste” simulatorul? L-ar putea ajuta destul de mult sa inteleaga comportamentul monopostului.

Comments are closed.