Ferrari și-a suspendat activitatea de la Maranello în urma unui cutremur

Dupa ce un cutremur a lovit Nordul Italiei, unde este situat si sediul central al echipei Ferrari, la Maranello, cutremur ce a avut centrul la numai 40km Nord de Bolonia, echipa Ferrari a anuntat ca si-a suspendat activitatea de la fabrica. Cel putin 9 persoane au fost confirmate ca si-au pierdut viata in dezastrul petrecut si decizia Ferrari a venit ca urmare a faptului ca multi dintre angajati au membrii ai familiei si prieteni ce sunt in situatii dificile in urma cutremurului.

”Dupa cutremur activitatea a fost suspendata pentru ziua de azi. Tuturor muncitorilor si angajatilor li s-a permis sa mearga acasa la familile lor” a declarat Ferrari pe una dintre retelele sociale.

Si cei de la Ducati si-au oprit lucru la baza lor care este pozitionata aproape de centrul cutremurului. ”Ducati astazi si-a inchis fabrica datorita cutremurului. Oamenii sunt bine, noi acum verificam fabrica. Ne pare rau pentru toate familile si oamenii care locuiesc in preajma si trec prin aceste momente dificile” au explicat cei de la Ducati.