Force India și-a prelungit contractul cu Mercedes

Force India a prelungit contractul cu echipa germana Mercedes pentru furnizoarea de motoare dupa sezonul din 2013.

Noua intelegere prevede ca Mercedes sa furnizeze motoarele si unitatile KERS incepand cu 2014, echipamente ce trebuie sa respecte toate noile cerinte impuse de FIA (Federatia Internationala de Automobilism). Colaborarea dintre cele doua parti a inceput in 2009 si acum contractul inculde in plus si furnizarea de cutii de viteze si sisteme hidraulice pentru monopostul de Formula 1.

„Noua noastra intelegere cu Mercedes perfectata pentru anii urmatori este cea mai importanta din intreaga istorie a echipei Force India. Odata cu schimbarile de regulament ce survin de anul viitor nu imi pot imagina un partener mai potrivit  cu care sa lucram odata ce intram intr-o noua si entuziasmanta perioada. Intelegerea ne ofera stabilitatea pe termen lung pe care am dorit-o si ne va ajuta sa continuam calatoria noastra catre fruntea grilei de start a Formulei 1” a declarat directorul echipei Vijay Mallya

1364465968

Toto Woll a spus si el: „este o piatra de hotar anuntul ca intelegerea pe termen lung pe care o aveam cu Force India se va desfasura in continuare. Force India au fost primul nostru client in 2009 si suntem incantati de faptul ca ne-am extins parteneriatul cu ei. Acesst contract ne ofera valoare in ceea ce priveste echilibrul dintre pret si performanta. Speram ca Mercedez-Benz si Force India vor lucra impreuna pentru intregul ciclu al generatiei de motoare ce incepe in 2014.”