Fost pilot de F1: Hamilton devine dificil când ceva nu merge bine

Lewis Hamilton pare că nu-și pierde calmul în public. Dar fostul pilot de F1, Damon Hill, crede că atitudinea pilotului britanic, campion mondial de șapte ori, lasă de dorit, cel puțin în week-endurile mai dificile, așa cum s-a întâmplat în MP de la Monaco. Când Mercedes a avut mari probleme.

Mercedes a avut o cursă grea la Monte Carlo. Valtteri Bottas că a fost forțat să se retragă când o roată i s-a blocat, în timpul unei opriri la pit stop, iar Hamilton a terminat abia pe locul șapte.

Hamilton și-a exprimat frustrarea față de echipă, la radio, chiar în timpul cursei. Iar apoi a declara că au multe de învățat din acest weekend. Hill crede că aceste ocazii îl fac pe Hamilton să devină mai „dificil”.

„Lewis a fost mult în spate în acest weekend”, a declarat campionul mondial de Formula 1 din 1996 pentru podcastul F1 Nation. „Când nu merge ceva bine, pare cam jenat și devine cam dificil. Și a pus o presiune asupra echipei, declarând că „trebuie să facem un fel de rezumat în spatele ușilor închise”, a subliniat Hill.

Fostul pilot de F1 crede că Bottas părea că s-a adaptat mai bine luptelor echipei decât Hamilton: „Valtteri nu s-a descurcat prea rău, așa că a scos ceva din el, dar Lewis… Se pare că ceva nu a mers la Lewis în acest weekend”.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Din ciclul „cind nimic nu ai a spune”.
    Legi cuvinte ce din coada vor sa sune.
    Gata, i se cinta prohodul lui Hamilton.

Comments are closed.